HANDCRAFTED DEVELOPMENT

Platformen & portals​

Barrie portal

Maatwerk platform en portals voor een onvergetelijke ervaring

Maak van je idee werkelijkheid met een maatwerk platform of portal. Of je nu zoekt naar een tool die het mogelijk maakt om met elkaar te praten via voicechat, een online community wilt bouwen met gebruikersprofielen of een platform voor werkzoekenden wilt creëren. Dankzij een gepersonaliseerde klantportal dat direct te begrijpen is én goed werkt, zorg je voor een onvergetelijke klantbeleving. Ook ter ondersteuning van bedrijfsprocessen biedt een op maat gemaakt platform of portal uitkomst. Denk aan workflowbeheer, gegevensvisualisatie en tools voor procesoptimalisatie of interne samenwerking. Laat de techniek maar aan ons over. Wij ontwikkelen heldere software op maat voor complexe vraagstukken. Van portals en platforms tot community’s en websystemen.

Je maatwerk digitale product ook mobiel gebruiken? Door het te combineren met mobiele applicaties ben jij flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Optimale prestaties

Door te werken met de nieuwste technieken, transparante communicatie en persoonlijke aandacht ontwikkelt Wraft digitale producten die echt bij jou passen, perfect aansluiten op jouw wensen én digitale impact maken.
Daarmee wil jij natuurlijk nog lang digitale successen behalen.

Jij zit niet te wachten op een trage app of software. Geen zorgen!

Met ons als techpartner is jouw digitale toepassing altijd razendsnel, up-to-date en 24/7 in de lucht. We stemmen de juiste support af op jouw wens, product en eindgebruiker.

Zo zorgen we voor doorontwikkeling, updates en onderhoud. Op deze manier blijft jouw digitale oplossing altijd moeiteloos en zonder problemen online.

Logo Wraft

This is what
we crafted

Let's get in touch!

Heb jij een geniaal idee voor een maatwerk platform of portal, of gewoon even sparren over de mogelijkheden?

Neem even contact op met Job!

Maatwerk platformen & portals

Optimaal presterende platformen & portals van concept naar werkelijkheid