HANDCRAFTED DEVELOPMENT

Websites

Kingsize website

Maatwerkwebsites met topsnelheid

Jouw website trekt bezoekers, en veel ook. Je hebt een populaire campagne draaien of de duizendtallen bezoekers van je evenement moeten je programma online kunnen bekijken. Het is belangrijk dat je website op ieder moment en altijd in lucht blijft en optimaal presteert, zeker op piekmomenten.

Wij ontwikkelen maatwerk websites die tegen een stootje kunnen. Alle code wordt met de hand geschreven en op zo’n manier dat er alleen wordt geladen wat er echt nodig is. Door deze techniek toe te passen kan je website veel meer bezoekers aan dan bijvoorbeeld een website die in een simpele pagebuilder is gebouwd. We werken met veelgebruikte technologieën, zoals WordPress en Craft CMS. Zo weet je zeker dat je website veilig is en je de performance krijgt die je website nodig heeft. En geen zorgen, na de lancering heb jij alle touwtjes in handen voor je eigen content. Je kunt eenvoudig content plaatsen, verplaatsen en wijzigen.

Mobile-first en responsive websites

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 65% van online zoekopdrachten op mobiel wordt gedaan. Dit betekent dat een groot deel van jouw websitebezoekers, dit vanaf hun telefoon of tablet doen. Een mobile ready website is daarom tegenwoordig de standaard.

Dat begrijpen we bij Wraft als geen ander. Vanuit het mobile-first principe ontwerpen we eerst een mobiele weergave. Zo weet je zeker dat de website altijd goed werkt op het kleinste schermpje. Hierna zetten we het om naar een design voor de grotere schermen. En daar stoppen we niet. We maken het design ook responsive, waarbij de lay-out en inhoud zich aanpassen aan het device waarmee een website wordt bekeken. Dit alles bij elkaar maakt je digitale oplossing niet alleen mobiel duidelijker en aantrekkelijker, het heeft ook nog eens voordelen voor je SEO.

Kingsize Mobile

Optimale prestaties,
ver tot na de lancering

Door te werken met de nieuwste technieken, transparante communicatie en persoonlijke aandacht ontwikkelt Wraft digitale producten die echt bij jou passen, perfect aansluiten op jouw wensen én digitale impact maken.
Daarmee wil jij natuurlijk nog lang digitale successen behalen.

Jij zit niet te wachten op een trage app of software. Geen zorgen!

Met ons als techpartner is jouw digitale toepassing altijd razendsnel, up-to-date en 24/7 in de lucht. We stemmen de juiste support af op jouw wens, product en eindgebruiker.

Zo zorgen we voor doorontwikkeling, updates en onderhoud. Op deze manier blijft jouw digitale oplossing altijd moeiteloos en zonder problemen online.

Logo Wraft

This is what
we crafted

Let's get in touch!

Heb jij een digitale uitdaging voor ons of wil je weten hoe wij je kunnen helpen je digitale doelen te realiseren?

Neem contact op met Job.

Websites

Snelle websites op maat die precies passen bij jouw wensen en merk